Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 2 sælger godt.

940.000 spil indtil videre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

CD Projekt Red, som står bag The Witcher-serien, har offentliggjort salgstallene for The Witcher 2 på PC. 940.000 kopier har spillet solgt rundt om i verden, heraf er 200.000 solgt som digital download.

Det første The Witcher solgte i løbet af det første år omkring en million kopier. Så allerede efter et halvt år har The Witcher 2 solgt omtrent det samme som det første spil i serien.

Spillet sælger stadig godt, og med den planlagte Xbox 360 udgave i foråret 2012, ser det ud til at Polske CD Project Red har produceret et af de mest succesfulde europæiske rollespil.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Relaterede tekster

3
The Witcher 1 og 2 til under 30 kroner samlet

The Witcher 1 og 2 til under 30 kroner samlet

NYHED. Skrevet af Lee West

Vil du varme op til udgivelsen af The Witcher 3: Wild Hunt, så kan du gøre det billigt lige nu med både The Witcher og The Witcher 2: Assassins of Kings på PC. Siden Gog....

0
Traileren for RedKit til Witcher 2

Traileren for RedKit til Witcher 2

NYHED. Skrevet af Lee West

I går kunne vi fortælle at CD Projekt Red var parate med deres RedKit-værktøj, om ikke andet i åben beta. Kort efter var traileren parat. RedKit består som sagt af de...Indlæser mere indhold