Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher

The Witcher topper Netflix' statistikker lige nu

Extraction 2 forbliver desuden meget populær.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Netflix har, traditionen tro, udgivet deres liste over den seneste uges statistikker for både serier og film, og det er ganske forventeligt at finde The Witcher på toppen, sammen med Extraction 2 ovre på filmsiden.

Du kan finde listen lige her, og her fremgår det at The Witcher har indtaget førstepladsen med 73 millioner sete timer og 15 millioner generelle "views" - dermed har den slået Black Mirror, hvis sjette sæson formåede bare halvdelen af det i løbet af sin første uge.

Det skal dog siges at der endnu er langt til at nå den første sæson, der i skrivende stund har ramt 663 millioner sete timer, og 83 millioner generelle views.

Der er dog masser af beviser på at serien fortsat er populær, men om det forbliver sådan efter Cavills exit er svært at sige.

The Witcher

Relaterede teksterIndlæser mere indhold