Dansk
Gamereactor
nyheder
Thief

Thief er gået guld og fejrer det med en ny trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Thief-rebootet er ventet af mange spillere, og vi mener her på Gamereactor ligeledes, at der er god grund til at glæde sig til Eidos Montréal s kommende snigerspil. Du kan naturligvis stadig læse hvorfor i vores preview på vores preview-sider.

Nu er spillet gået guld og er altså ikke en af de titler, der ender med at få mærkatet "forsinket" smidt på i sidste øjeblik. Spillets producer Stephane Boy udtaler:

"It's a wrap, Thief is gold. It's nearly time for the fans to fall in love with Thief all over again, and time for newcomers to finally see what all the fuss is about"

Thief sniger sig ind på PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 og PS4 den 28. februar. Planlægger du at snige med?

HQ

Relaterede tekster

ThiefScore

Thief

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have skjult sig i skyggerne i et årti, vender Thief endelig tilbage. Hvordan ser serien, der skabte den moderne stealthgenre, ud anno 2014?

5
Der er en Thief-film på vej

Der er en Thief-film på vej

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Straight Up Films har købt rettighederne til en film baseret på Thief-serien fra Square Enix. Serien blev genoplivet i 2014, da Eidos Montreal udgav Thief, der endnu en...

5
Thief skal filmatiseres

Thief skal filmatiseres

NYHED. Skrevet af Lee West

Prime Universe, der tidligere har kastet en benhård Timothy Olyphant i hovedrollen som Hitman, er nu på vej med et andet spil i filmform. Således har de sikret sig...Indlæser mere indhold