Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
F1 22

Thomas Ronhaar har vundet fjerde runde af F1 Esports Series

En ny sejrherre er blevet kronet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fjerde afdeling af F1 Esports Series er afsluttet efter en actionfyldt onsdag aften, hvor feltet var på vej til Østrig. Løbet endte med at være i våde forhold, og en ny sejrherre tog det øverste trin på podiet, hvor netop den enkelte var Haas' Thomas Ronhaar.

Hollænderen endte med at kæmpe med Red Bulls Frede Rasmussen om sejren, hvor parret byttede førerpladsen flere gange i løbet af løbet, og på trods af at Rasmussen sluttede kvalifikationen på pole med en hæsblæsende omgang.

Dette resultat har set Ronhaar få sin første sejr i F1 Esports Series, hvilket er desto mere imponerende, da det også kun er hans fjerde Grand Prix i konkurrencescenen. Vi må se, om Ronhaar kan bære denne succes med ind i næste runde, som tager gridden til Spa-Francorchamps i aften.

F1 22

Relaterede tekster

1
F1 22Score

F1 22

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Palle har for alvor lagt sig selen, og bare rolig, Codemasters har leveret igen.Indlæser mere indhold