Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Come: Deliverance

THQ Nordic har købt studiet bag Kingdom Come: Deliverance

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Kingdom Come: Deliverance havde en del tekniske fejl ved lanceringen sidste år blev det mødt med positive anmeldelse og solide salgstal. Dette har åbenbart overbevist én interesseret køber i at investere i studiet, og nu det blevet til et opkøb.

THQ Nordic har afsløret via en pressemeddelelse at de har købt Warhorse Studios, studiet bag Kingdom Come. De havde naturligvis allerede et samarbejde idet det THQ-ejede Koch Media udgav spillet sidste år.

"Warhorse Studios is one of the leading independent studios in Europe and I am proud to welcome them to the THQ Nordic group. Kingdom Come: Deliverance, which has now sold over 2 million copies, has been a great success since the release exactly one year ago. I look forward to continue working with the founders who will continue managing the studio under strong creative freedom for many years to come", siger Lars Wingefors, der er CEO for THQ Nordic AB.

Der kommer ikke til at være nogen ændringer i holdets opsætning, men desværre byder pressemeddelelsen ikke på en bekræftelse af en efterfølger. Den må vi vente med.

Kingdom Come: Deliverance

Relaterede tekster

Kingdom Come: DeliveranceScore

Kingdom Come: Deliverance

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Warhorse Studios har valgt at fjerne alt det magiske i deres RPG, og har på den måde skabt noget ganske magisk.Indlæser mere indhold