Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdoms of Amalur: Reckoning

THQ Nordic køber Kingdoms of Amalur-licensen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I en kort og præcis pressemeddelelse fra tidligere i dag, kunne THQ Nordic afslører at udgiveren har rekvireret sig de intellektuelle rettigheder til Kingdoms of Amalur-licensen. Dette indebærer ikke blot Kingdoms of Amalur: Reckoning, men ligeså Amalur-brandet, som er en videreudvikling af det skrottede MMO-koncept Copernicus.

Kingdoms of Amalur: Reckoning udkom tilbage i 2012 til polariserende omtale - et spil der blev omtalt både med højeste ros og kritiske ris - og blev ligeså det eneste spil 38 Studios nogensinde udgav. Studiet erklæret sig konkurs efterfølgende, til trods for at have nogle stærke kræfter involveret - såsom Ken Rolston, R.A. Salvatore og Todd McFarlane - og Kingdoms of Amalur: Reckoning blev studiets eneste spil.

Selvom THQ Nordic ikke har snakket konkrete planer endnu, ser der dog ud til at være håb for Amalur forude. Glæder I jer på spillets vegne, og ser frem til at opleve hvad fremtiden bringer? I sin tid, gav vores anmelder spillet et flot 8-tal med på vejen med de afsluttende ord, "... det kribler i mig for at vende tilbage til Amalurs verden."

HQ
Kingdoms of Amalur: ReckoningKingdoms of Amalur: ReckoningKingdoms of Amalur: ReckoningKingdoms of Amalur: Reckoning

Relaterede tekster

Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Med så prominente navne som Ken Rolston, R.A. Salvatore og Todd McFarlane involveret, er der lagt i ovnen til noget stort med Kingdoms of Amalur: Reckoning. Men hvordan er resultatet?Indlæser mere indhold