Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alone in the Dark (2008)

THQ Nordic køber rettighederne til Alone in the Dark og Act of War

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

THQ Nordic er langsomt men sikkert begyndt at vokse sig større. De har et hav af spændende projekter i støbeskeen, og har for nylig også opkøbt en masse spændende rettigheder, der gør at de kan producere nye kapitler i serier fans verden over ellers betragtede som døde. For nylig købte de rettighederne til Kingdoms of Amalur: Reckoning, og nu kommer runde to.

THQ Nordic har afsløret via Twitter, at de har købt rettighederne til gyserserien Alone in the Dark og strategispilsserien Act of War fra Atari.

Det vides endnu ikke om denne aftale dækker allerede eksisterende projekter, som så eventuelt kunne genudgives i restaureret form, eller om det er ligesom med Kingdoms of Amalur: Reckoning, og det kun gælder serien fremadrettet.

Hvad synes du om købene?

Alone in the Dark (2008)

Relaterede tekster

Alone in the DarkScore

Alone in the Dark

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Edward Carnby forsøger at redde verden i et fejlfyldt spil. Tanggaard er dybt skuffet, og har stillet spillet tilbage på hylden...

6
Alone in the dark 4Score

Alone in the dark 4

ANMELDELSE. Skrevet af Kenneth McNeil

Alone in the dark serien er en af de ældste når vi snakker spil, og nu er der så kommet en ny episode, som vi har checket ud.Indlæser mere indhold