Dansk
Gamereactor
nyheder
Darksiders III

THQ Nordic siger at Darksiders III klarede sig som forventet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Darksiders III har været lang tid undervejs, og sidste år ankom det endelig. Dog blev det ikke til storslåede anmeldelser, men snarere ganske middelmådige af slagsen, og efterfølgende så det ikke ud som at spille havde klaret sig synderligt godt på de fysiske salgslister. Dog siger THQ Nordic nu, at spillet har indfriet de interne forventninger.

I deres investorrapport siger THQ Nordic at spillet mødte forventningerne der var blevet sat til spillet, men de afslørede dog ikke hvor mange eksemplarer der egentlig er tale om.

"The game has performed within management's range of expectations and has recouped all investments made in development and marketing during the quarter. "

Det er mærkværdigt at se en udgiver i dag være tilfredse med at spillet bare har tjent sig selv hjem igen, hvorimod Activision og EA øjeblikkeligt er skuffede hvis ikke et spil mange, mange, mangedobler investeringerne involveret.

Darksiders III

Relaterede tekster

Darksiders IIIScore

Darksiders III

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Darksiders har afværget apokalypsen, men Fury er ivrig efter at starte den på ny. Laursen har pisket sig gennem seriens tredje kapitel.Indlæser mere indhold