Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon: Zero Dawn

Tidligere Guerrilla-udvikler skælder ud på dem der er sure over Horizons PC-lancering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig blev det langt om længe bekræftet af Guerrilla Games, at Horizon: Zero Dawn vil ankomme på PC, og dette har angiveligt vist sig at være en mere kontroversiel beslutning end de fleste af os troede.

Selvom man naturligvis kan diskutere om hvorvidt det er en solid strategi for Sony at lade store eksklusiver være tilgængelige på andre platforme, så findes der dem der åbenbart er direkte sure over at spillet kan tilgås af flere forbrugere. Og det har er der én tidligere Guerrilla-ansat der simpelthen ikke kan forstå. Producer Sam Sharma valgte at tage kampen op på Twitter, og sagde følgende:

"What the hell is wrong with you people.

We made a game, you enjoyed it. Now some more people get to enjoy it. And somehow that takes away from YOUR enjoyment?! Please be kind to yourselves. Your enjoyment of the game has not diminished because some more people get to play it."

Sony har sågar slået fast, at dette ikke er fast tendens fremadrettet, men hvis det rent strategisk virker, hvad skader det så at flere kan nyde spillet?

Horizon: Zero Dawn

Relaterede teksterIndlæser mere indhold