Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable Fortune

Tidligere Lionhead-ansatte arbejder på Fable Fortune

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Fable-udvikleren Lionhead Studios blev lukket tilbage i marts, frygtede vi at vi ikke ville høre noget fra Fable-serien i meget lang tid, eller nogensinde endda. Heldigvis er dette ikke tilfældet.

IGN har afsløret, at Lionhead havde fuld gang i free-to-play-kortspillet Fable Fortune før de lukkede ned. Efter nedlukningen besluttede Craig Oman, Mike West og Marcus Lynn at starte Flaming Fowl Studios, og her fik de lov til at låne Fable-licensen til at færdigudvikle Fable Fortune. Projektet vil nu gå på Kickstarter inden længe, og de søger cirka en kvart million kroner.

Fable Fortune
Fable Fortune

Relaterede tekster

0
Fable Fortune forsinket

Fable Fortune forsinket

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Selvom det stod til at ramme butikkerne den 11. Juli, har Flaming Fowl Studios i dag annonceret, at spillet bliver udskudt med kun 14 dage og vil nu udkomme den 25. Juli...Indlæser mere indhold