Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Middle-earth: Shadow of War

Tidligere Santa Monica-instruktør leder nu Monolith Productions

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er nu fire år siden at Middle-Earth: Shadow of War udkom, og vi har hørt stort set intet fra studiet bag, Monolith Productions. Dog mistede de for noget tid siden deres leder, men der er nok ikke rigtig nogen der brokker sig over den erstatning, der nu er kommet til.

Via en pressemeddelelse er det blevet bekræftet, at David Hewitt nu tager over som instruktør og leder af Monolith. Han har tidligere siddet som begge dele hos Sony Santa Monica.

"We are thrilled to have David join and lead the talented team at Monolith. His extensive product development leadership, making amazing games people love to play, is an ideal match with the dynamic team at Monolith. We are going to continue to build upon Monolith's celebrated heritage by elevating the skilled studio leadership to make their next generation of games," siger Ben Bell, der er Vice President of Production hos WB Games.

Det vides faktisk ikke hvad Monolith arbejder på, men vi går ud fra at det er endnu et Middle-earth-spil, og at der faktisk ikke går alt for længe før vi ser det.

Hvad håber du at se fra en efterfølger?

Middle-earth: Shadow of War

Relaterede teksterIndlæser mere indhold