Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Smite

Tidligere Smite-turneringsvinder har trukket sig fra professionel esport

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere har vi kunne fortælle jer om resultaterne af den seneste Smite World Championship-turnering, hvor det altså endnu en gang blev holdet Pittsburgh Knights der tog titlen, altså for anden gang i træk. Selvom fans af organisationen stadig er ekstatiske over hvor godt holdet spillede, så er der nu dårlige nyheder at præsentere.

Holdet der nemlig har sikret de to turneringssejre er ikke længere det samme, for verdensmesteren Kennet "Adapting" Ros har afsløret via Twitter, at han officielt trækker sig fra holdet. Ikke bare det, han trækker sig helt fra professionel esport.

"There my career comes to an end, I am so thankful for all the great moments I've had. Thanks to all of you and good luck to @KnightsGG in the finals."

Det vides endnu ikke hvem der skal spille Jungler på holdet.

Smite
Smite Esports

Relaterede tekster

SmiteScore

Smite

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Guderne må være skøre. Johannes Leander kaster sig hovedkulds ud på slagmarken for at uddele retfærdighed, samt opleve om et tredjepersons-kamera er nok til at gøre Smite unikt...Indlæser mere indhold