Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Tidsplanen for Call of Duty League 2023 er blevet annonceret

Sæsonens sidste Major afholdes i maj, hvorefter Champs følger efter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har officielt annonceret tidsplanen for Call of Duty League 2023. Da vi allerede vidste, at årets første Major ville starte i december 2022, ved vi nu, hvornår følgende Majors afholdes.

Major II er sat til at afholde kvalifikationskampe mellem 13.-29. januar, med LAN-turneringen vært for Boston Breach mellem 2.-5. februar.

Major III vil indeholde kvalifikationskampe mellem 17. februar og 5. marts, med OpTic Texas-vært LAN-begivenhed mellem 9.-12. marts.

Major IV vil have kvalifikationskampe mellem 24. marts og 9. april, hvor New York Subliners er vært for LAN-begivenheden fra 13.-16. april.

Og sidst af alt finder Major V's kvalifikationskampe sted mellem 5.-21. maj, hvor LAN-turneringen, der er vært for Toronto Ultra, er planlagt til 25.-28. maj.

Sæsonafslutningen Championship Weekend vil blive afholdt efter alt dette, men de nøjagtige datoer for turneringen er endnu ikke bekræftet.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold