Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tiger Woods PGA Tour 11

Tiger Woods 11

Carsten rapporterer fra Vancouver

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jeg er lige nu i Vancouver for at høre mere om EAs kommende sportsspil. Og det første jeg har spillet er Tiger Woods 11, og her er detaljerne, som jeg lige nu må bringe. Men der er mange flere.

Heldigvis blev der overhovedet ikke snakket om utroskab og sexskandaler, da EA Sports præsenterede det kommende Tiger Woods PGA Tour 11. Ikke en eneste gang.

Nej, her handlede det nemlig om at tage golfsporten så seriøst som muligt - og i den verden er der altså stadig ingen der overgår Tiger hvad angår stjernestatus på en golfbane. Så heller ingen platte vittigheder herfra. Tiger er stadig på forsiden af årets spilcover.

Tiger Woods PGA Tour 11

Men i år er han ikke alene; der har nemlig sneget sig ind europæisk spiller inde ved siden af ham. Og hvorfor så det? Golf er om noget kendt for at være et solospil - både på de virkelige greens og i computerspil. Selvom Tiger Woods også førhen har understøttet multiplayerfunktionaliteter, så har disse alligevel i høj grad været forankret i enkeltmandspræstationer.

Det har EA Sports ønsket at lave om på. Golf skal nu også være et socialt spil. Den helt overordnede nyhed i årets udgave af spillet er nemlig, at man har inkluderet Ryder Cup. Ryder Cup er en prestigefyldt turnering mellem USA og Europa, hvor man til forskel fra alle andre golfturneringer ikke dyster om gigantiske pengesummer. Ryder Cup er en holdbaseret turnering, hvor det kun er æren der tæller. Vinderen får således ikke andet udbetalt end gratis håneret over det konkurrerende kontinent i 2 år.

Tiger Woods PGA Tour 11

Op til 24 mennesker kan dyste mod hinanden, dvs. 12 mod 12. Turneringen kan både spilles offline og online, hvor man som holdkaptajn kan sammensætte sit helt eget hold. For at understøtte denne nye multiplayerintegration, har man også forbedret xp-systemet, således at man nu bliver belønnet med xp-point i alt man gør, både online og offline. Det bliver spændende at hvordan Ryder Cup-delen kommer til at fungere i praksis.

For at øge følelsen af simulation endnu mere, har EA Sports også tilført spillet en helt ny synsvinkel, som de kalder for "True Aim". Det smarte ord dækker egentlig blot over en førstepersonssynsvinkel, hvor man følger efter bolden lige efter man har ramt den. Jeg kan godt se pointen i at indføre en førstepersonssynsvinkel, når ambitionen er realisme og simulation. Så langt så godt. Men det virkede nu alligevel ikke helt overbevisende, da man jo af gode grunde ikke flyver i hælene på bolden i virkeligheden. Jeg foretrækker absolut det store overblik.

Wii-versionen indeholder også en Mini Golf-mode, selvfølgelig for at understøtte Wii-konsollen som familieunderholdning. Der er i alt fire baner, hvor op til fire spillere kan spille samtidig. Vi blev præsenteret for en af banerne, og det så virkelig godt ud. Designet af banerne er gennemført, opfindsomt og ikke mindst rigtig sjovt.

Vi må endnu ikke komme yderligere ind på kontrollen, men der er meget mere fra Tiger Woods 11 her på siden meget snart. Nu vil jeg tilbage og passe min jetlag.

Tiger Woods PGA Tour 11
Tiger Woods PGA Tour 11
Tiger Woods PGA Tour 11
Tiger Woods PGA Tour 11

Relaterede tekster

5
Tiger Woods PGA Tour 11Score

Tiger Woods PGA Tour 11

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Tiger Woods har ganske vist rod på hjemmefronten. Men er det lykkes EA at genopfinde golfbolden og redde Tiger i spilform?

7
Tiger Woods PGA Tour 11 Move

Tiger Woods PGA Tour 11 Move

PREVIEW. Skrevet af Carsten Odgaard

På Gamereactor har vi haft mundkurv på indtil Move blev annonceret på E3, men Carsten har spillet Tiger Woods 11 med Move og fortæller alt her...

2
Tiger Woods 11

Tiger Woods 11

NYHED. Skrevet af Carsten Odgaard

Vi har i den kommende uger meget om EAs nyeste sportspil. Carsten rapporterer fra Vancouver, og i første omgang er det med billeder og information fra Tiger Woods 11...Indlæser mere indhold