Dansk
Gamereactor
nyheder
Tiger Woods PGA Tour 11

Tiger Woods 11-demo på Xbox Live

Sving køllen med den skandaleramte stjerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man må give EA, at de ikke er sådan at hyle ud af den. Mens den megen skandaleomtale af golfstjernen Tiger Woods' seksuelle udskejelser har fået de fleste af hans sponsorer til at løbe skrigende væk, så har EA holdt fast i ham som frontfigur på deres glimrende serie af golfspil.

Seneste skud på stammen er Tiger Woods PGA Tour 11, og selvom vi tvivler stærkt på at den navnkundige golfstjernes ægteskabelige problemer har nogen betydning for spillets kvalitet, så kan man nu efterprøve det ved selvsyn.

I dag er en demo af Tiger Woods PGA Tour 11 nemlig udkommet på Xbox Live, hvor du kan spille på Twenty Ten Course-banen på The Celtic Manor Resort. Demoen byder blandt andet på online-spil, hvor to hold af op til 12 spillere kan dyste mod hinanden.

I første omgang er demo-udgaven af Tiger Woods PGA Tour 11 forbeholdt Guld-abonnenter.

Tiger Woods PGA Tour 11

Relaterede tekster

5
Tiger Woods PGA Tour 11Score

Tiger Woods PGA Tour 11

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Tiger Woods har ganske vist rod på hjemmefronten. Men er det lykkes EA at genopfinde golfbolden og redde Tiger i spilform?

7
Tiger Woods PGA Tour 11 Move

Tiger Woods PGA Tour 11 Move

PREVIEW. Skrevet af Carsten Odgaard

På Gamereactor har vi haft mundkurv på indtil Move blev annonceret på E3, men Carsten har spillet Tiger Woods 11 med Move og fortæller alt her...

2
Tiger Woods 11

Tiger Woods 11

NYHED. Skrevet af Carsten Odgaard

Vi har i den kommende uger meget om EAs nyeste sportspil. Carsten rapporterer fra Vancouver, og i første omgang er det med billeder og information fra Tiger Woods 11...Indlæser mere indhold