Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titan Quest

Titan Quest udvidelse

Ironlore er allerede i gang

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af efterårets helt store overraskelser, nemlig Titan Quest, får en udvidelse engang i år 2007. Dette kunne THQ forleden meddele via et finansielt møde. Firmaet har haft stor succes med Titan Quest, der uden at fornærme nogen, uden tvivl er kopi af det velkendte og elskede Diablo.

Præcis hvad udvidelsen kommer til at indeholde vides endnu ikke, men vi holder øjne og ører åbne for evt. nye informationer. Billederne nedenfor stammer fra originalen:

Titan Quest
Titan Quest
Titan Quest
Titan Quest
Titan Quest
Titan Quest

Relaterede tekster

Titan QuestScore

Titan Quest

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

Djævlejagten er skudt i gang, og Thomas har fundet sit hellige sværd og den magiske bue frem til eventyret. Kan Titan Quest været det nye Diablo?

4
Titan Quest ude nu til IOS

Titan Quest ude nu til IOS

NYHED. Skrevet af Claus Larsen

Titan Quest har nu 10 år på bagen og er sikkert blevet glemt af mange, men den mytologiske Diablo-klon var et godt alternativ til Blizzards spil dengang. Nu kan du så...Indlæser mere indhold