Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall 2

Titanfall 2 er pludselig blevet opdateret og spillere flokker til serverne

Er der mon tale om en slags test for at se, om der stadig er interesse i serien?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Titanfall og efterfølgeren Titanfall 2 var begge fremragende spil, der desværre aldrig fik de salgstal, de fortjente. Det er nok en af de primære grunde til, at vi aldrig fik et tredje spil i serien. I stedet fik vi et spin-off, Apex Legends, der foregår i det samme univers, men har få andre ligheder.

Nu har Respawn ud af det blå opdateret Titanfall 2, som i årevis har været stort set uspilleligt på grund af ødelagte servere (hovedsageligt PC) og alt for små spillerbaser på tværs af alle platforme. Men takket være den nye opdatering af serverne, så vel som en opdatering af den regulære playliste, er spillerne vendt tilbage.

Ifølge SteamDB nåede spillet et peak på 23234 spillere, der spillede det samtidigt hen over weekenden, hvilket ikke er langt fra spillets højeste peak for to år siden, hvor 27631 spillere spillede det samtidigt. Selvom vi ikke kan få så detaljerede data fra konsollerne, prøvede vi Xbox-versionen og kunne hurtigt komme ind i en kamp - et bevis på, at der også er mange, der spiller det på konsoller.

Der er naturligvis mange, der nu håber, at denne opdatering kan være et tegn på et Titanfall 3, men det er nok bedst ikke at skrue forventningerne alt for højt op.

Titanfall 2

Relaterede tekster

Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.Indlæser mere indhold