Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall 2

Titanfall 2-fans tror at Respawn er ved at tease noget stort

"This is ether god-tier trolling or a confession."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kommer der på sigt til at være et Titanfall 3? Det er der i hvert fald rigtig mange der håber på, men studiet bag, Respawn Entertainment, har endnu ikke ville bekræfte at der sker noget bag scenetæppet. Og så alligevel...

Spørger du nemlig et utal af seriens trofaste fans, så har Respawn nemlig enten teaset noget Titanfall-relateret, eller også er de ude på en omgang "god-tier trolling". Som GamesRadar kan rapportere, så er seriens faste Reddit-tråd gået amok på det seneste, og de mener at have fundet noget stort.

Titanfall 2 har for nylig fået en patch, der fikser online matchmaking, og dermed er spillets popularitet steget helt vildt. Den seneste mode der er roteret ind hedder The Otherside, og fans har fundet ud af at der er en tæt forbindelse til sangen "Otherside" af Red Hot Chili Peppers - det er den tredje sang på deres syvende album.

Synes du at det her er vagt? Det mener de her fans ikke, og en siger på Reddit at "this is ether god-tier trolling or a confession at this point."

Vi krydser fingre.

Titanfall 2

Relaterede tekster

Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.Indlæser mere indhold