Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Titanfall får en free-to-play-version i Asien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Titanfall var et af højdepunkterne ved Xbox One's tidlige spil-katalog. Spillet kombinerede elementer af infanteri og mech-kamp på en ret unik måde, og nu er denne formular klar til at ramme det asiatiske marked, men dog ikke i det forventede format. Spillet vil nemlig udkomme som en free-to-play-version til PC.

EA og Respawn slutter sig til Nexon, for at bringe spillet til Asien, og Nexon er kendt for spil som Dirty Bomb. Gamesindustry rapporterer, at det er Nexon GT der leder udviklingen, men at firmaet vil arbejde tæt sammen med spillets originale udvikler Respawn. Siden pointerer samtidig, at Asien betyder Korea, Japan, Kina, Taiwan, Hong Kong, Macau, Brunei, Cambodia, Indonesien, Malaysia, Singapore, Thailand og Vietnam.

Titanfall

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...Indlæser mere indhold