Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Titanfall var sidste års mest omtalte spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan godt være, at vi her på redaktionen oftest vender tilbage til Call of Duty: Advanced Warfare, når der skal skydes løs, men det ændrer ikke på, at vi med Titanfall oplevede en følelse af fornyelse og kaos, som vi havde savnet i genren i årevis. Der var et eller andet magisk over Respawns skyderier. Og det var ikke bare de gigantiske mechs. Denne hører for os derfor til blandt årets bedste spiloplevelser.

Sådan skrev vi blandt andet, da vi kvitterede med en tiende plads på listen over årets spil til Respawns skydespil, Titanfall.

Nu har det britiske analysebureau, Ico Partners, kigget nærmere på, hvilke spil, der i 2014 var blandt de mest omtalte.

Her slog Titanfall både Destiny, Minecraft, Grand Theft Auto V og Assassin's Creed: Unity på mediedækning. Vi er en smule overraskede over det resultat, også selvom der ingen tvivl er om, at vi også her på Gamereactor har dækket spillet massivt.

PlayStation-udgaverne var iøvrigt det format, som fik det meste af omtalen.

Nintendo er dog ikke med på listen, da Ico Partners først begyndte af følge Kyoto-huset sent i 2014.

Titanfall
Titanfall

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...Indlæser mere indhold