Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Titanfall-opdatering tilføjer Horde-spiltype og mere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn Entertainments højhastighedsshooter Titanfall får sin ottende opdatering i dag, og det er den største opdatering, Respawn hidtil har disket op med. Med i pakken er nye achievements i Xbox-udgaverne af spillet, nye "Titan OS"-stemmer og andet godt og blandet.

Mest interessant er dog den nye spiltype Frontier Defence, hvor du og tre af dine venner kan forene jer i en benhård kamp på liv og død mod bølge efter bølge af computerstyrede fjender.

Andre nyheder tæller Sudden Death-muligheder i Capture the Flag. Du kan se den fulde liste over ændringer og nyheder på Titanfalls website.

Titanfall

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...Indlæser mere indhold