Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Tjek lige vores gameplay fra Watch Dogs: Legion

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Watch Dogs: Legion er den tredje installation i den voksende action-eventyrserie, og denne gang kommer vi til at hacke os vej gennem fremtidens London. Det er dog ikke den eneste store ændring i opskriften, da Legion ligeledes lader os rekruttere en hel organisation.

Eftersom det lander på PC, PS4, PS5, Stadia og Xbox senere på året, er der ikke lang tid, til vi får mulighed for at se mere til spillet. Men for at lette ventetiden en smule bringer vi jer her to forlængede gameplayklip, som vi optog under vores seneste Hands-On med spillet.

Den øverste video byder på en mission, hvor en af vores hovedkarakterer, en fyr ved navn Dalton, trænger dybt ind i hjertet af det britiske etablissement. Nederst introducerer vi jer for en mere udforskningsorienteret omgang, hvor vi kører rundt i hovedstaden, inden vi forsøger at rekruttere en SIRS-agent til vores sag.

HQ

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold