Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 2

Tjeneste-alarm fra Xbox Live

Bedrageri-forsøg i Modern Warfare 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony er tilsyneladende ikke de eneste der har problemer med deres online-tjeneste. Microsoft har også set sig nødsaget til at slå alarm, omend det er i et noget mindre omfang end problemerne med PSN.

På den nyligt implementerede Xbox Live Status-side kan man læse, at der i øjeblikket er problemer med phishing-angreb på spillere af Call of Duty: Modern Warfare 2.

"Brugere kan modtage potentielle phishing-forsøg via titel-specifikke beskeder mens de spiller Modern Warfare 2", står der. "Vi er opmærksomme på problemet og arbejder på at løse det. Vi undskylder ulejligheden og takker for din tålmodighed".

Hvis ordet "phishing" lyder som sort snak for dig, så er det et forsøg på at narre folk til at oplyse følsomme informationer, såsom logins eller kreditkortinfo, ved at udgive sig for at være en anden, for eksempel en support-medarbejder eller lignende.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterede tekster

Call of Duty: MW2 - Stimulus PackageScore

Call of Duty: MW2 - Stimulus Package

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee propper 1200 point i det virtuelle møntindkast. Læs her om Call of Duty: Modern Warfare 2, Stimulus Package stimulerer og se de gamle baner i nye klæder...

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Fem år er der gået siden elitesoldaterne i Modern Warfare jagtede terrorister i Mellemøsten og Rusland - og nu fortsætter kampen mod Malakov og hans nådesløse terroristbande...Indlæser mere indhold