Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Two Worlds

To billeder fra Two Worlds

Det er stadig ikke Oblivion

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

The Elder Scrolls: Oblivion har uden tvivl sat standarden for hvordan et enormt eventyr skal skrues sammen, og selvom flere firmaer har forsøgt at gøre Bethesda kunsten efter, så er firmaets seneste eventyrspil stadig kongen på både PC og Xbox 360.

Et firma der dog håber på at kunne lave ringe i vandet er Reality Pump med deres Two Worlds, der ikke bare grafisk, men også indholdsmæssigt byder på en stor verden fyldt med muligheder.

Two Worlds
Two Worlds

Relaterede tekster

4
Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Fornuftigt middelalderligt sandkassespil fra polske Reality Pump. Henrik er trukket i rustningen for at anmelde spillet på Xbox 360. Men hvad lyder dommen?

Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et lille tysk firma og et meget ambitiøst projekt. Det kan da kun gå galt, eller? Nicolas er trukket i rustningen for at teste spillet...Indlæser mere indhold