Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising

To til en massakre?

Dead Rising måske i Co-op

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til alle jer der ikke kunne få nok af zombie-spillet Dead Rising til Xbox 360 er der (muligvis) gode nyheder. Ifølge det amerikanske spilmagasin EGM, vil der, når Dead Rising kommer i Platin-udgave om nogle måneder, blive mulighed for at downloade en Co-op funktion til Xbox Live til en endnu ubestemt pris.

For hvis der er noget der er sjovere end at gennemtæve zombier med golfkøller, må det være hvis din ven er lige bag dig med legetøjssværdet.

Dead Rising
Dead Rising
Dead Rising

Relaterede tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Tag til Willamette og se en kødrand af udøde, stavrende zombier. Tanggaard har fundet arbejde som fotojournalist, og har brugt de sidste 72 timer i et indkøbscenter i Colorado.

2
Søndagsspecial: Dead Rising

Søndagsspecial: Dead Rising

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på...Indlæser mere indhold