Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls VI

Todd Howard synes selv at være overrasket over hvor længe det er siden Elder Scrolls VI blev afsløret

"We're working hard on it, and one day we'll have it for everybody."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under E3 2018 løftede Bethesda Game Studios sløret for en teaser til The Elder Scrolls VI. Dengang slog de fast at dette ikke betød at spillet var i nærheden af at være klar, men at dette skulle fungere som en slags forsikring om at det altså var undervejs.

Det fungerede, om ikke andet dengang, men siden da er der altså gået seks år, og Bethesda har ikke afsløret en eneste konkret detalje om projektet. Det blev Todd Howard konfronteret med af MrMattyPlays, og her svarede han at det kommer bag på selv ham at det er så lang tid siden.

"Now, it's the sixth anniversary of us releasing the teaser for Elder Scroll 6 — might be today — so that did make me pause and say, 'oh wow that has been a while.' And now that we're working on Elder Scroll 6 and we get to see it here in the studio, you know you do miss it. We appreciate all of those thoughts, and are with the fans on that. We're working hard on it. And one day we'll have it for everybody."

Vi aner ikke hvornår Bethesda sigter efter at fremvise det, men vi tænker ikke at vi umiddelbart nærmer os en mere formel afsløring.

HQ
The Elder Scrolls VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold