Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Todd Howard vil ikke ud med, hvornår Starfield Shattered Space udkommer

Det på trods af, at Bethesda allerede har solgt udvidelsen som en del af deres Premium Edition Upgrade.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Starfield er et i sandhed massivt spil med en hel galakse af indhold at udforske. Men derfor vil spillet, ligesom Bethesdas øvrige spil, også få DLC, og den første udvidelse, Shattered Space, er inkluderet med spillets Premium Edition.

Præcist hvornår, at Premium Edition-ejere og andre spillere kan få fingre i Shattered Space og eventuelle øvrige udvidelser, vil spillets game director Todd Howard dog ikke ud med.

"We will release DLC, but when we will release it is a secret," lyder det fra Howard i et interview med Famitsu (via Gamingbolt).

Den første udvidelsespakke til Fallout 4 udkom cirka fem måneder efter den originale lancering, mens den første Skyrim-udvidelse udkom omtrent otte måneder efter hovedspillet.

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?Indlæser mere indhold