Dansk
Gamereactor
nyheder
ToeJam & Earl: Back in the Groove

ToeJam & Earl: Back in the Groove skulle gerne udkomme i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er efterhånden længe siden at HumaNature Studios afslørede, at de arbejdede på at genskabe klassikeren ToeJam & Earl med spillet ToeJam & Earl: Back in the Groove, men nu har udvikleren udtalt, at spillet meget gerne skulle nå at udkomme i år.

Toejam & Earl: Back in the Groove, der startede som et Kickstarter-projekt i 2015, skal puste nyt liv i ToeJam & Earl-serien, som for alvor så sit lys på Sega Mega Drive i 1995. Det var oprindeligt meningen, at spillet skulle udkomme i løbet af 2016, men på grund af økonomiske problemer lavede udvikleren en aftale med udgiveren Adult Swim Games, der skulle hjælpe med at få spillet færdiggjort.

Men hjælpen havde sin pris, og udgiveren har med tiden valgt at tilsidesætte projektet for at fremvise andre projekter, hvilket nu har afsluttet samarbejdet. HumaNature Studios har dog stadig valgt at takke Adult Swim Games får den økonomiske støtte:

'I'd like to say how deeply grateful I and all of us here at HNS are to Adult Swim Games. We wouldn't have gotten this game to this point without them...seriously. Thank You Adult Swim!!'

Folk der har støttet spillet finansielt gennem Kickstarter kan snart se frem til at prøve spillet gennem Early Access, og udvikleren har også afsløret, at Switch-udgaven stort set er blevet færdig, og sendt til certificering hos Nintendo.

Se traileren for spillet herunder.

HQ
ToeJam & Earl: Back in the Groove

Relaterede tekster

0
ToeJam & Earl kommer til Nintendo Switch

ToeJam & Earl kommer til Nintendo Switch

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det 26 år gamle ToeJam & Earl får snart en remaster-udgave, og udvikleren bag spillet, HumaNature Studios, afslørede desuden også, at der er en Nintendo Switch-udgave på...Indlæser mere indhold