Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Endwar

Tom Clancy's EndWar-demo

Hent den over Xbox Live Marketplace

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du savner et godt strategi-spil og ikke er bange for at bruge stemmen til at styre dine enheder rundt med, så bør du få startet din Xbox 360 op i dag og gå på Xbox Live Marketplace. Der ligger der nemlig en 1.6GB stor demo af Ubisofts seneste projekt, Tom Clancy's EndWar klar lige nu.

Ifølge demoen, så er det kun engelsk, fransk og spansk der kan bruges til de stemmeaktiverede kommandoer, men kan du et af disse sprog, så skulle der være mulighed for at afprøve spillet. Der er i øvrigt både single- og multiplayer indkluderet.

Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar
Endwar

Relaterede tekster

4
Tom Clancy's EndWarScore

Tom Clancy's EndWar

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson

Tag kontrollen over Tredje Verdenskrig, og red menneskeheden fra total udryddelse. Skrivebordet er udskiftet med sofaen, og tastaturet med din stemme for det eksperimenterende EndWar er endelig landet.

Tom Clancy's EndWar

Tom Clancy's EndWar

PREVIEW. Skrevet af Jesper Nielsen

Hvad gør man, når man en kæmpe slagmark at holde styr på og hverken tastatur eller mus til rådighed? Man fyrer da bare op for snakketøjet! Det har Jesper gjort...Indlæser mere indhold