Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rise of the Tomb Raider

Tomb Raider's ledende forfatter forlader serien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Tomb Raider blev genoplivet i 2013, fik spillet en hel del roser for sin fortælling og måden det var skrevet på. Megen af denne succes kan tilskrives spillets ledende forfatter Rhianna Pratchett. Hun var også ledende forfatter på Rise of the Tomb Raider, så derfor kan dagens nyheder godt gå hen og skuffe dig.

Pratchett har nemlig annonceret at hun nu forlader Tomb Raider-serien.

"So, I'm packing up my climbing axe plus a little venison jerky for the road, and bidding a fond farewell to Lara. Onwards to new adventures!"

Vi ønsker hende alt det bedste i fremtiden og håber og ser frem til at læse hendes nye fortælliger meget snart. Der er dog stadig et spørgsmål, der bliver hængende i luften: betyder det så, at hun ikke skriver for den lækkede Shadow of the Tomb Raider, eller betyder det nærmere, at hun har skrevet manuskriptet færdigt?

Rise of the Tomb Raider

Relaterede tekster

Rise of the Tomb RaiderScore

Rise of the Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

Lara Craft udvikler sig fra overlevende til eventyrer i Crystal Dynamics andet kapitel i den nye Lara Croft-serie.Indlæser mere indhold