Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 kommer endelig på Steam i næste uge

Det har været tilgængeligt på Epic Games Store siden 2020.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vicarious Visions' remaster af Tony Hawk's Pro Skater 1+2 har været tilgængelig i et stykke tid nu på konsol og PC via Epic Games Store, men Steam har endnu ikke modtaget disse to klassikere i form af én opdateret pakke.

Men den får Valves digitale butik omsider, eftersom spillets officielle X-konto afslører, at kollektionen kommer på Steam den 3. oktober, altså næste tirsdag. Både en standard og Digital Deluxe-udgave vil være tilgængelig.

For nogle virker det måske underligt, at spillet først kommer på Steam efter så lang tid, og at det skulle vække stor begejstring. Men det gør det, fordi der er mange PC-gamere derude, der simpelthen nægter at downloade spil fra Epic Games Store. Desuden er der også mange mennesker, som gerne vil have klassikerne tilgængelige på deres Steam Deck.

Har du tænkt dig at anskaffe Tony Hawk's Pro Skater 1+2 på Steam?

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold