Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torchlight II

Torchlight II denne sommer?

Satser på udgivelse inden efteråret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi går stadig og venter på en håndgribelig udgivelsesdato for Torchlight II. Spillet var oprindeligt planlagt til at udkomme sidste år, men arbejdet med polering og balancering har trukket ud. Alligevel håber Runic Games stadig, at de kan have spillet ude inden sommeren er slut.

"Sommeren slutter først den 25. september eller sådan noget, ikke?" siger Runic-chefen Travis Baldree til Joystiq. "Vi prøver stadig at få det færdigt her til sommer. Det er et stort spil, og vi skal stadig polere en masse".

Torchlight II

Relaterede tekster

Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Runic Games er tilbage med endnu et eventyr i form af den længe ventede Torchlight II. Nu med multiplayer. Thomas anmelder.

5
Torchlight-udvikler Runic Games lukker

Torchlight-udvikler Runic Games lukker

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren Runic Games, der står bag Torchlight-serien samt Hob, er ophørt. Udvikleren ejes af Perfect World Entertainment, og de har lukket studiet ned grundet et ønske...Indlæser mere indhold