Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torchlight II

Torchlight II kan nu forudbestilles

Bestil nu og få etteren med

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er stadig ingen fast udgivelsesdato, men Runic Games har i dag åbnet for forudbestillinger af det kommende Torchlight II. Det foregår ovre på Steam, hvor man kan forudbestille for €18,99 - cirka 140 kroner - og gør man det, får man også et eksemplar af det første Torchlight. Ikke nogen dårlig handel.

Er man flere, der gerne vil spille Torchlight II sammen, kan man købe en pakke med fire eksemplarer af spillet til €56,99 og spare en pæn sjat penge på den måde.

Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II
Torchlight II

Relaterede tekster

Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Runic Games er tilbage med endnu et eventyr i form af den længe ventede Torchlight II. Nu med multiplayer. Thomas anmelder.

5
Torchlight-udvikler Runic Games lukker

Torchlight-udvikler Runic Games lukker

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren Runic Games, der står bag Torchlight-serien samt Hob, er ophørt. Udvikleren ejes af Perfect World Entertainment, og de har lukket studiet ned grundet et ønske...Indlæser mere indhold