Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torchlight II

Torchlight II kommer langt om længe til konsollerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes mange kloner af den klassiske Diablo-formular derude, men blandt de mest kompetente er Torchlight-serien. Vi har allerede fået det første spil i serien på konsollerne for mange, mange år siden, men Torchlight II kom så bekendt aldrig til PlayStation 4 og Xbox One - det sker dog nu.

Spillet udkom på PC og Mac tilbage i 2012, men nu er det blevet afsløret via en pressemeddelelse, at Panic Button, et studie der er ekspert i at bringe spil til nye platforme, vil bringe Torchlight II til PlayStation 4, Xbox One og også Nintendo Switch senere på året.

Spillet vil byde på "enhancements", dog vides det ikke præcis hvilke.

Skal du spille Torchlight II på konsollerne?

HQ
Torchlight II

Relaterede tekster

Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Runic Games er tilbage med endnu et eventyr i form af den længe ventede Torchlight II. Nu med multiplayer. Thomas anmelder.

5
Torchlight-udvikler Runic Games lukker

Torchlight-udvikler Runic Games lukker

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren Runic Games, der står bag Torchlight-serien samt Hob, er ophørt. Udvikleren ejes af Perfect World Entertainment, og de har lukket studiet ned grundet et ønske...Indlæser mere indhold