Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torchlight II

Torchlight II kommer næppe til konsol, siger udviklerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det første Torchlight udkom på Xbox 360 tilbage i 2011, så har folkene fra Runic Games ingen planer om også at udgive den succesrige efterfølger Torchlight II på konsol. Det siger en talsmand til VG247.

Det første Torchlight udkom på PC i 2009, og var også planlagt til at udkomme på PlayStation 3. Den udgave blev dog senere droppet.

Runic har ikke noget nyt om den lovede Mac-version af Torchlight II, og vil heller ikke løfte sløret for deres næste projekt endnu.

Torchlight II

Relaterede tekster

Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Runic Games er tilbage med endnu et eventyr i form af den længe ventede Torchlight II. Nu med multiplayer. Thomas anmelder.

5
Torchlight-udvikler Runic Games lukker

Torchlight-udvikler Runic Games lukker

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren Runic Games, der står bag Torchlight-serien samt Hob, er ophørt. Udvikleren ejes af Perfect World Entertainment, og de har lukket studiet ned grundet et ønske...Indlæser mere indhold