Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torchlight II

Torchlight MMO-planer på pause

Markedet har ændret sig, siger Runic

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i tidernes morgen, dengang Runic Games blev grundlagt og det første Torchlight stadig var under udvikling, omtalte studiet deres ønsker om at lave et fuldbyrdet Torchlight-MMO, når det første spil var sendt ud af døren.

Men tiderne ændrer sig, og det gør planer også, og derfor har Runic aktuelt ingen planer om at lave et MMO. Det fortæller CEO Max Schaefer i et interview med Rock, Paper, Shotgun.

"Da vi startede selskabet havde vi mere øjeblikkelige planer for det", siger Schaefer. "Og jeg tror stadig vi har lyst til at lave det, men nu er der også en masse andre fede ting at overveje. Jeg tror, at hvad et Torchlight-MMO ville være ændrer sig, for vi har bestemt ikke lyst til at lave et traditionelt MMO".

"Vi har bare ikke lyst til at lave et standard-MMO i Torchlight-universet. Vi vil ændre genren og sætte vores unikke fingeraftryk på det", siger han.

Hvad skal Runic så lave, nu hvor Torchlight II er færdigt? I første omgang skal de bare slappe af, og derfra er der ikke nogen faste planer.

"Hvad end det er DLC i et stykke tid, eller en fuldbyrdet udvidelse eller måske en tablet-version af Torchlight II - der er så mange muligheder at vi virkelig gerne vil have et godt hoved på vores skuldre og se hvordan landskabet ser ud, inden vi træffer den slags beslutning", siger Schaefer.

"Et helt nyt projekt kunne sagtens blive det, vi beslutter at lave, for vi er måske så trætte efter at have lavet Torchlight at vi måske er lidt udbrændte. Måske vil vi rense systemet en smule, inden vi vender tilbage til Torchlight".

Torchlight II

Relaterede tekster

Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Runic Games er tilbage med endnu et eventyr i form af den længe ventede Torchlight II. Nu med multiplayer. Thomas anmelder.

5
Torchlight-udvikler Runic Games lukker

Torchlight-udvikler Runic Games lukker

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren Runic Games, der står bag Torchlight-serien samt Hob, er ophørt. Udvikleren ejes af Perfect World Entertainment, og de har lukket studiet ned grundet et ønske...Indlæser mere indhold