Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torchlight II

Torchlight-udvikler Runic Games lukker

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren Runic Games, der står bag Torchlight-serien samt Hob, er ophørt. Udvikleren ejes af Perfect World Entertainment, og de har lukket studiet ned grundet et ønske om at have et udelukkende fokus på onlinespil.

Runic Games blev stiftet i 2008 af Travis Baldree, Peter Hu, Max Schaefer samt Erich Schaefer, og blev især kendt i 2009 da de udgav Torchlight, og senere hen Torchlight II i 2012, der især fik opmærksomhed ovenpå kritikken af Diablo III's krav om konstant internetforbindelse.

Runic studio head Marsh Lefler har i et åbent brev skrevet til deres fans, at det ikke er det sidste de har hørt fra holdet bag Runic Games.

Torchlight II

Relaterede tekster

Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Runic Games er tilbage med endnu et eventyr i form af den længe ventede Torchlight II. Nu med multiplayer. Thomas anmelder.

5
Torchlight-udvikler Runic Games lukker

Torchlight-udvikler Runic Games lukker

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren Runic Games, der står bag Torchlight-serien samt Hob, er ophørt. Udvikleren ejes af Perfect World Entertainment, og de har lukket studiet ned grundet et ønske...Indlæser mere indhold