Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torment: Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera udskydes

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er en af de mange der hjalp med at Kickstarte Torment: Tides of Numenera, eller blot er en af de mange der venter på det interessant udseende rollespil, vil det sikkert interessere dig at høre at udgivelsen af eventyret er blevet udskudt. Planen var således at det skulle udkomme i starten af 2015, men det er altså nu blevet lavet om til at det nu først udkommer i slutningen af 2015.

Udvikleren InXile forklarede forsinkelsen på deres blog, hvorfra det lød at de lige nu dedikerer alle deres kræfter til Wasteland 2 (også et Kickstarter-projekt), men at det i sidste ende vil gavne begge spil:

Wasteland 2's success in Early Access allowed us to spend more time improving it, which also meant we had more time in preproduction on Torment. We've had more time to prototype, improve tools, iterate on our processes, etc. before entering full production. This has been a great thing for everything... except for our release date.

Now that we have a more certain roll-off plan for the production team from Wasteland to Torment, we're better able to predict the shape of our schedule. And, as you may have guessed, the first half of 2015 isn't realistic anymore and we're looking at the fourth quarter of 2015.

Torment: Tides of Numenera

Relaterede tekster

5
Torment: Tides of NumeneraScore

Torment: Tides of Numenera

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Magnus er vendt tilbage fra den niende verden, beriget med oplevelser fra et af de bedste rollespil i nyere tid.Indlæser mere indhold