Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Toronto Defiant har fået ny cheftræner

Og har skilt sig af med yderligere to af sine spillere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Toronto Defiant Overwatch League-holdet deltager i off-season Overwatch League-sjov ved også at komme med et par forskellige meddelelser. Det sker både i form af en cheftrænertilføjelse, men også frigivelsen af yderligere to af de aktive spillere.

I forhold til cheftræneren bliver det den tidligere San Francisco Shock-assistenttræner, Cas "Casores" Andel, der kommer til holdet og skal stå i spidsen for dem i 2023-sæsonen.

Hvad angår de næste to spillere, der forlader holdet, efter den nylige afgang af Lee "Twilight" Joo-seok og Jeong "Heesu" Hee-su, vil nu både Kim "MuZe" Young-hun og Jung "SELVOM" Hyun-wook begge gå videre.

Med en stadig mindre aktiv liste kan du forvente at se masser af underskrifter i løbet af de kommende uger og måneder, når Defiant forbereder sig på 2023-sæsonen.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold