Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Toronto Ultra vinder 2022 Call of Duty League Kickoff Classic

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den store 2022-sæson i Call of Duty League er officielt I gang, og det starter naturligvis med en Kickoff Classic-turnering. Den varede nogle dage, og her skulle samtlige CDL-hold kæmpe om en præmie på $30.000, og naturligvis point til resten af sæsonen.

Atlanta Faze lod til at være den store favorit på vej ind i turneringen, men de blev faktisk slået ud allerede i første runde til Seattle Surge 3-1.

Dermed var det altså Toronto Ultra, der blev favorit, eftersom de sluttede sidste sæson på en andenplads. Og ganske rigtigt; de vandt tre kampe i træk imod Florida Mutineers, LA Thieves og Seattle Surge, og endte med at vinde.

Snart er der online kvalifikationer til Major 1. Skal du se med?

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold