Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Total War: Attila

Total War: Attila får ny Celts-udvidelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Creative Assembly har afsløret en ny udvidelsespakke til Total War: Attila, "The Celts Culture Pack", der vil introducere tre nye spilbare faktioner: Picts, Caledonians og Ebdanians. Disse tre faktioner vil være tilgængelige i både solo og multiplayer-portionen af spillet, og de er blevet beskrevet som eksperter i baghold og Guerilla-taktik. Hver faktion vil også have deres egne unikke tropper.

Udvidelsen vil også introducere nye Prestige-bygninger, talent trees for de keltiske generaler og et enkelt historie-event, kaldet Cucle of the Ollam Ri. Prisen og udgivelsesdatoen for udvidelsen blev ikke afsløret, men du kan se traileren nedenunder.

HQ

Relaterede tekster

3
Total War: AttilaScore

Total War: Attila

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Attila tvang et imperium i knæ, og således føles denne nye Total War-titel som en passende efterfølger og afslutning på dens forgænger Rome IIIndlæser mere indhold