Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Total War: Attila

Total War: Attila lander på hylderne i februar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sega har sat dato på det seneste spil i Total War-serien. Samtidigt har de også løftet slåret for en DLC-pakke, der lander dig spille som danske vikinger i strategispillet, der skildrer perioden omkring Romerrigets fald.

Den DLC er der bare en hage ved - den er nemlig kun tilgængelig som forudbestillingsbonus, og taget i betragtning hvilken tilstand, Total War: Rome II var i, da det udkom, er mange strategifans nok forsigtige med at kaste penge efter spillet på forhånd. Det har du dog lidt tid endnu til at overveje - Total War: Atilla udkommer verden over som fysisk udgivelse og download den 17. februar.

Total War: Attila

Relaterede tekster

3
Total War: AttilaScore

Total War: Attila

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Attila tvang et imperium i knæ, og således føles denne nye Total War-titel som en passende efterfølger og afslutning på dens forgænger Rome IIIndlæser mere indhold