Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Total War: Warhammer II

Total War: Warhammer II er det hurtigst brudte Denuvo-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udviklerne kæmper en hård kamp for ikke at se deres spil havne på piratmarkedet, men desværre er der altid er en eller flere grupper der modarbejder dette.

Total War: Warhammer II er netop kun lige udkommet, men hackerne har allerede brudt spillets kopibeskyttelse på blot ti timer. Spillet bruger Denuvo som DRM-beskyttelse, hvilket før er blevet set som en stor frustration blandt spillere. For eksempel kan det nævnes, at Rime kørte langt dårligere for dem, der havde købt spillet, end dem, der piratkopierede det, da Denuvo slugte en masse systemressourcer.

Tekken 7, der ligeledes bruger Denuvo, havde ellers førstepladsen for det hurtigst brudte Denuvo-spil, der lød på blot en dag, men nu har Total War: Warhammer II fået førstepladsen, hvilket formentligt ikke er et sted hverken Sega eller The Creative Assembly er særligt tilfredse med.

Total War: Warhammer II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold