Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tower of Fantasy

Tower of Fantasy får global lanceringsdato

Det kinesiske actionrollespil skal forsøge at gøre Genshin Impact kunsten efter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Animeinspirerede actionrollespil med såkaldte Gacha-elementer (loot boxes og mikrotransaktioner) er ekstremt populære på asiatiske markeder såsom Japan og Sydkorea.

Helt så populær er spiltypen dog ikke i resten af verden, men det ændrer ikke på, at flere og flere asiatiske udviklere forsøger at ramme de lukrative europæiske og amerikanske markeder med de vanedannende onlinespil.

Det seneste spil i rækken til at nå vores kyster er Tower of Fantasy fra udvikleren Hotta Studio. Open world-rollespillet har været tilgængeligt i hjemlandet Kina siden december sidste år, men får nu en global lancering den 11. august.

På overfladen virker spillet til at have en del ligheder med et andet kinesisk spil Genshin Impact, der for snart to år siden fik en meget succesfuld Vestlig lancering. Du kan se mere til spillet i traileren herunder eller besøget dets officielle hjemmeside.

HQ
Tower of Fantasy

Relaterede teksterIndlæser mere indhold