Dansk
Gamereactor
lifestyle

Toyota giver et smugkig på to kommende EV-modeller

Den ene er en SUV, og den anden er en sport crossover.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Toyota ser ud til at få et meget travlt kommende år, da bilproducenten er godt i gang i sine bestræbelser på at elektrificere sin flåde og portefølje af køretøjer. Til dette formål har Toyota nu vist et bedre og bredere kig på to planlagte elbiler, hvoraf den ene er planlagt til at debutere i 2024 og den anden i 2025.

2024-bilen er kendt som Urban SUV Concept og vil være et køretøj, der tilbyder to unikke batterimuligheder samt et interiør, der er beregnet til at kunne tilpasse sig enten at prioritere passagerer eller lastrum. Denne bil kommer i enten forhjuls- eller firehjulstrækvarianter og har til hensigt at debutere i første halvdel af 2024.

Hvad angår 2025-køretøjet, vil dette være Sport Crossover-konceptet, hvor dette sigter mod at være et "stilfuldt alternativ til SUV'er". Det er indstillet til at være en femdørs bil med et stort bagagerum og generøs benplads bagpå.

Der er ingen detaljer med hensyn til præstationen af nogen af bilerne lige nu, men Toyota vil uden tvivl søge at dele mere information i de kommende måneder om 2024-bilen i det mindste.

Dette er en annonce:
Toyota giver et smugkig på to kommende EV-modellerToyota giver et smugkig på to kommende EV-modeller
Til venstre: Urban SUV koncept. Til højre: Sport crossover koncept. // Toyota
Toyota


Indlæser mere indhold