Dansk
Gamereactor
nyheder

Toys for Bob bekræfter samarbejde med Xbox

Det er nu officielt - Xbox Game Studios vil stå for udgivelsen af Toys for Bob's næste spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Toys for Bob var en af de afdelinger under Activision, som blev ramt af den store fyringsrunde hos Microsoft i starten af året og det fik dem til at trække sig fra Activision for at blive selvstændige og fokusere på deres egne spil.

Toys for Bob har udviklet en lang række spil helt tilbage fra 1990, blandt andet Pandemonium! i 1996, men er bedst kendt for Skylanders, de fremragende trilogier/remakes Crash Bandicoot N. Sane Trilogy og Spyro Reignited Trilogy. Senest har de stået bag det helt nye Crash Bandicoot 4: It's About Time og siden 2021 har de fungeret som support-studio på Call of Duty serien for Activision.

Efter Toys for Bob blev sig selv, opstod der hurtigt rygter om, at de var i snak med Microsoft om deres næste spil og det er nu blevet officielt. På mediet X har Toys for Bob annonceret, at Xbox Game Studios skal stå for udgivelsen af deres nye spil, som Toys for Bob er "sooo inspired about!"

Om de arbejder på en Xbox IP eller deres eget nye spil, vides ikke, men som de siger i posten, så vil der gå noget tid før vi hører fra dem igen, hvilket indikerer, at det hele er tidligt i processen.

Toys for Bob bekræfter samarbejde med Xbox


Indlæser mere indhold