Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

T-Pain og Lil Yachty leder to Siege-hold i E3-showkampe

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

E3 er naturligvis hjemstedet for rigtig mange store spilafsløringer, men de seneste år har arrangørerne også måtte bøje sig for esportens abnorme popularitet, så derfor finder en række skelsættende begivenheder og turneringer fra esportens verden også sted i næste uge under messen.

Blandt de mere spændende, og bizarre, finder vi en Rainbow Six: Siege-turnering, hvor to hold ledes an af to uventede musikere. Mere specifikt har Ubisoft afsløret via Twitter, at Lil Yachty og T-Pain leder to hold i Twitch Rivals-kampe d. 10 juni, som efterfølges af en pressekonference.

Holdene dyster om $50.000, som naturligvis doneres til en velgørenhed efter eget valg. Livestreamere såsom BikiniBodhi, Bnans, og Sacriel deltager også.

Desuden er spillet 70% nedsat imellem d. 6 og 9 juni på PC, PS4 og Xbox One for at fejre den seneste udvidelse, Operation Phantom Sight.

Rainbow Six: Siege
Photo: Ubisoft

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold