Dansk
Gamereactor
lifestyle

Trænere kan nu forudbestille to nye Pokémon-squishmallows

Clefairy og Teddiursa er nu dukket op.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forudbestillinger er nu gået live til to helt nye Pokémon-squishmallows. Clefairy og Teddiursa har nu sluttet sig til den populære squishmallows linje, og de forventes at sende i midten af januar.

Begge er tilgængelige for £ 29.99, er 12-tommer i størrelse og kommer broderet med et Pokémon Center Poké Ball-logo på bagsiden. De slutter sig nu til Pokémon som Pikachu, Snorlax, Gengar og Piplu, der allerede er tilgængelige i linjen.

Beskrivelserne for hvert produkt kan findes nedenfor:

"I en 12-tommers størrelse, der er eksklusiv for Pokémon Center, er denne ultra-klemmelige Clefairy Squishmallows plys lavet med bløde materialer af høj kvalitet og har Clefairys søde ører og søde smil. Den er perfekt til at putte sig i bilen, på flyet eller derhjemme under et Pokémon-filmmaraton.""I en 12-tommers størrelse, der er eksklusiv for Pokémon Center, er denne ultraklemmelige Teddiursa Squishmallows plys lavet af bløde materialer af høj kvalitet og har Teddiursas søde ører og søde smil. Den er perfekt til at putte sig i bilen, på flyet eller derhjemme under et Pokémon-filmmaraton."

Dette er en annonce:
Trænere kan nu forudbestille to nye Pokémon-squishmallowsTrænere kan nu forudbestille to nye Pokémon-squishmallows


Indlæser mere indhold