Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2142

Tre fra Battlefield 2142

Kæmp dig til lidt mere plads

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Battlefield 2142 er istiden et faktum og det betyder at store dele af jorden pludselig er blevet ubeboelig. Derfor stimler verdens stater, og ikke mindst hære, sammen på meget lidt land, for at kæmpe om pladsen. Det er sådan set Digital Illusions og EA’s påskud for at bringe os endnu en omgang Battlefield - og vi har ikke det mindste i mod det, i hvert fald ikke hvis spillet ender med at være lige så godt som Battlefield 2.

Vi har fået tre screenshots ind fra E3-messen og du kan kigge nærmere på dem nedenfor. Battlefield 2142 lanceres i løbet af efteråret til Pc.

Battlefield 2142
Battlefield 2142
Battlefield 2142

Relaterede tekster

Battlefield 2142Score

Battlefield 2142

ANMELDELSE. Skrevet af Steen Marquard

Kejseren har fået nye klæder, og de sidder forrygende på ham. Battlefield skifter endnu engang kulissen ud og går amok...

3
Battlefield 2142 genoplives

Battlefield 2142 genoplives

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det ti år gamle fremtidsskydespil Battlefield 2142 er igen blevet bragt til live. Det originale spil blev lukket ned i 2014, da onlinedelen brugte Gamespy's servere, hvis...Indlæser mere indhold