Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Meat Boy

Tre indie-favoritter kommer til Nintendo Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er noget tid siden at Nintendo sidste afholdte deres "Nindies Showcase", så nogle af jer frygtede måske at ingen indie-spil var på vej til Nintendo Switch. Det ved vi dog nu at der så sandelig er.

Både Team Meat, Jools Watsham og Nintendo har afsløret via Twitter at Super Meat Boy, Mutant Mudds og Inversus alle tre kommer til Switch.

Både Mutant Mudds og Inversus bliver begge Deluxe-versioner der indeholder ekstra indhold, hvorimod Super Meat Boy lader til at være det originale spil. Ingen af spillene har konkrete udgivelsesdatoer, men vi forestiller os at det ikke kan vare længe.

Super Meat Boy

Relaterede tekster

3
Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Super Meat Boy så først dagens lys i 2010 på Xbox 360 og er sidenhen udkommet til samtlige platforme pånær Nintendo Wii U. Udvikleren Tommy Refenes udtalte i oktober...Indlæser mere indhold